David Piedfort

Huidige Projecten

Kapitein Winokio

Kapitein Winokio (°Winok Seresia) reist met zijn mannen met baarden en mevr. de Poes de avonturen tegemoet. De live shows zijn doordrongen van superfijne muziek met een groot hart voor vele stijlen en kleuren. De vele leesboekjes en leuke interactieve muziekcd’s zijn de moeite waard voor kinderen vanaf 3 à 4 jaar.

Jaarlijks spelen we een zomertournee langs festivals en een wintertournee doorheen de culturele centra. Als kers op de taart sluiten we af met de “Berenconcerten” in een 6x steevast uitverkochte Ancienne Belqique. Dit toch al 5 jaar op een rij. Intussen staan twee van die berenconcerten vereeuwigd op DVD.

In 2013 namen we het VRT/Ketnet programma “Kapitein Winokio’s Grote Notenboot op” voor telkens een live publiek van kinderen en volwassenen. Uitzendingen hiervan zijn wekelijks op de buis.

Kapitein Winokio, Ivanov Smeulderic (Ivan Smeulders-accordeon en zowat alles waar klank uitkomt), Petroleum (Peter Pask-bas, contrabas), Fransengels (Eric Engels-drums), mevr. De Poes (Marie-Anne Coppens-zang, percussie) en ikzelf als “Sterke Voet” op gitaren, mandolines en ukulele’s, etc.

https://www.kapiteinwinokio.be